Protestdag mot 5G i Tønsberg!

Tønsberg:

I Tønsberg den 25.januar var det først en stand fra kl. 11.00 på torvet hvor det ble levert ut hundrevis av flyers og endel miljømagasiner. Vi var vel nærmere 20 personer på det meste som gjorde en innsats for å få den viktige informasjonen om det nye 5G-mobilnettet ut til folket.

Kl. 13.00 flyttet arrangementet seg til Tollboden ved brygga i Tønsberg. Der ble det holdt appeller, foredrag og besvart mange spørsmål rundt utbyggingen av det nye “fantastiske”mobilnettet.

Undertegnede ønsket velkommen for arrangørene, Norges Miljøvernforbund, Folkets strålevern og FELO(Foreningen for El-overfølsomme). Samtidig forklarte jeg at Norges Miljøvernforbund med Kurt Oddekalv i spissen er den eneste natur- og miljøvernforbund som tar dette alvorlig, noe de har gjort i nærmere 20 år allerede.

b2Deretter holdt Grete Søgård en god appell om bekymringene rundt dette heldekkende mobilnettet over alle steder hvor ingen mennesker, insekter eller dyr slipper unna.

Det er helt klart mye fantastisk rundt denne teknologien blant annet førerløse biler og ferjer og lignende. Man kan laste ned en spillefilm på et sekund til sin smarttelefon, samtidig kan man overvåke alle områder på planeten når som helst og hvor som helst.

Men har vi egentlig bruk for dette? Er det kanskje totalt meningsløst?

b7

Så holdt samfunnsviter og forsker Einar Flydal sitt advarende innlegg mot 5G, dette først med innledning om at elektromagnetismen er selve livet. Som mange forskere og noen andre har forstått allerede.

Kjemien i kroppene våre bruker hele tiden elektromagnetismen for i det hele tatt å fungere, så det er veldig spesielt av telekom- og energibransjen å mene at vi ikke kan la oss påvirke av strålingsfelter enten det er WiFi, smartmålere eller 5G. Det virker nærmest som sannheten er utelukket fra deres fremstillinger av virkeligheten og dermed også er risikoen for at dette kan gå virkelig galt enorm.

b15
Kroppsorganer bruker bruker svake styrepulser fra naturen…

Altså våre kroppsorganer bruker altså svake styrepulser fra naturen, hva skjer da når vi fortsetter å pøse ut ubegrensede mengder av mikrobølgestråling ut i miljøet?

Akkurat her er det viktig å tenke selv!

Men hvis det er vanskelig på grunn av all avhengighet til alle tekniske duppeditter og annet så les her:

Ja takk til livet

http://stopp5g.no/

b22
Det har vært enorm vekst i kroniske sykdommer siden 1990.

Altså har det vært en enorm vekst i kroniske sykdommer siden 1990 dette i følge statistikken til Richard Lear. Publikasjonen til Richard Lear

Med utgangspunkt i denne undersøkelsen fra USA er det bipolare lidelser, depresjoner og ME som har hatt de største økninge siden 1990 tallet med over 10 000% hver.

Andre sykdommer som også har hatt dramatiske økninger er: Fibromyalgi 7 727%, autisme 2094 %, Cøliaki 1111 % og så videre…

Hva kan dette komme av?

Igjen er det lov å tenke selv , og dermed er det vel på sin plass å skrinlegge hele 5G nettet?!

b27
Journalist Dan Hagen intervjuer Einar Flydal med hjelp fra publikum

Journalist Dan Hagen intervjuer Einar Flydal med hjelp fra publikum, og viktige temaer som hvordan skal vi skjerme oss mot all denne strålingen? Og hvordan skal vi organisere oss for å vinne fram i kampen kom opp…

b10

Etter intervjuet var det mulig å kjøpe bøker som Einar Flydal har skrevet eller oversatt.

Men folk kunne også ta med seg gratis magasiner, infoark og flyers.

Klistremerker og buttons kunne kjøpes for en billig penge ved utgangen.

Og husk:

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Uansett om det gjelder smartmålere eller 5G, dette er samme side fra samme sak…

Odd-Erik Kampen om sannheten

Odd-Erik Helgesen

Norges Miljøvernforbund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s