“Fra Charles Darwins kaptein til 5G og smartmålere

Einar Flydal holder foredrag i Tønsberg!

“Fra Charles Darwins kaptein til 5G og smartmålere

 – et foredrag om en teknologiutvikling i konflikt med evolusjonen

Foredraget begynner på 1600-tallet og tar oss fram til den biologiske siden ved dagens kommunikasjonsteknologier. Einar Flydal har mer enn 40 år bak seg som IKT-entusiast, og som forsker og strategirådgiver innen Telenors konsernstab. Hans jobb har vært å se bredere og lengre fram enn de fleste. Siden 1990-tallet har tatt for seg den trådløse kommunikasjonsteknologiens helse- og miljøsider. I flere bøker viser han hvordan “det trådløse samfunn” er blitt vår tids kanskje største miljøutfordring, og hvordan det ble slik.Foredraget tar 1,5 time, deretter spørsmål.”

Bullo Tidende er nå en 5 år gammel nettavis, mye har skjedd underveis, ingen tvil om at mainstream-media og lokalaviser trenger alternative mediekanaler for å skjerpe seg. Svindel, hemmeligholdelse og lojalitetsutfordringer finnes også i Tønsberg kommune og andre mindre steder, og bør undersøkes kontinuerlig for folkestyret sitt beste.

Dette gjelder både blant politikere, ledere i kommunal administrasjon og ledere i næringslivet, og hvorfor skal politikere og ledere i kommunene ha så høye lønninger? Hvorfor skal korrupsjon sakene i Tønsberg kun dreie seg om byggesaker i nye Færder kommune, hvor ikke kikke seg “selv” i speilet?

Bullo Media og deres avis Bullo Tidende arrangerer Tønsberguka for første gang, denne første Tønsberguka blir i mini format, fra torsdag til og med lørdag. Det blir dyktige og engasjerte foredragsholdere, stands på Tønsberg torv, nachspiel og annen moro.

SE mer her:

Tre frontfigurer i Tønsberguka

Foredrag på Bydelshuset i Tønsberg! Tollbodgt. 19, 3111Tønsberg. Entre kr. 100,-

Sigurd Nes kommer med sine argumenter for et fritt vaksinevalg! Torsdag kl.18.00.

Einar Flydal Fredag kl. 18.00.

“Fra Charles Darwins kaptein til 5G og smartmålere

 – et foredrag om en teknologiutvikling i konflikt med evolusjonen

Kurt Oddekalv holder kamp-innlegg mot vindturbiner i norsk natur! Lørdag kl. 14.00

Det vil være forskjellige stands på Tønsberg torv torsdag, fredag og lørdag. Hvor Norges Miljøvernforbund, Fritt vaksinevalg, FELO og Folkets strålevern vil være representert. Torsdag og fredag 11.00 til 15.30, og lørdag fra 11.00 til 13.30.

På Miljøhuset i Liabakken 19a vil det fredag fra kl. 21.30 være Nachspiel(Uten alkohol) med Per Einar Guthus, kjent barnevernmotstander og sannhetssøker.

Lørdag inviterer Odd-Erik Helgesen, daglig leder av Bullo Media, personlig til avslutningsfest i hagen på miljøhuset fra kl. 17.30.  Griller vil bli påtent. Alle deltakerne må medbringe egen mat og drikke.

Velkommen!

Følg med på BulloTidende på face og på Bullotidende.no og mer info vil komme løpende…

Odd-Erik 10

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder av Bullo Media

SE gjerne også:

Norges Miljøvernforbund

Folkets strålevern

Foreningen for El-overfølsomme

Foreningen for Fritt vaksinevalg

Einar Flydal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s