Verdensomspennende protest mot 5G i Tønsberg!!

Det var markering mot 5G i Tønsberg, som et ledd i en verdensomspennende protest.  I Tønsberg ble det tenning av lys på Tønsberg torv. Norges Miljøvernforbund, FELO(Foreningen for El-overfølsomme) og Bullo Tidende arrangerte markeringen.

b3

Senere gikk vi med fakler fra Tønsberg torv til Bydelshuset.

b8

b10

Hannemor Skøyen Grue leste en del av brevet hun skulle sende politikere, administrasjoner og medier om at folket ikke kunne stole på myndigheten og Statens strålevern(DSA) lengre. Seniorkonsulent Lars Klæbo(DSA) blir i gjentagelse akkurat lik som komiske Ali fra Irak krigen forklarte Hannemor. “Komiske Ali” fortalte at alt var i skjønneste ord selv om hele landet sto i brann. Vi må nå få politikerne til å våkne opp fortalte hun oss, og det var derfor hun sendte dette brevet som hun leste opp for oss.

b18

Ragna Heffermehl, saksbehandler på 5G og smartmålere fra Norges Miljøvernforbund, holdt innlegg om hvordan 5G og overvåkningskapitalisme henger sammen. Det hele begynte med muligheter for å tjene ytterligere noen dollar for selskaper som Google og Facebook, nå er det også blitt slik at man kan påvirke og styre valg. I tillegg er det slik at enkelt individet kan overvåkes 24/7. Her er noen interessante bilder fra hennes foredrag denne lørdagen.

b19

b22

b23

b25

b28

b29

b30

b32

b31

Det er allerede i dag nesten helt umulig å slippe unna overvåkningen, men Ragna kom med noen tips for å gjøre det litt enklere å slippe unna noe. Det er noen søkemetoder, e-poster og sosialmedier som virker sikrere enn andre forklarte hun. Se bildet under:

b33

Ingen tvil om et spennende foredrag, allikevel et litt dystert verdensbilde som Ragna Heffermehl skissert opp for oss denne kvelden.

Så vi må ta personvernet vårt tilbake, ellers er det borte for bestandig ser det ut til. Tross den store overvåkningen i kapitalismens ånd som vi er rammet av i dag håpet Ragna at det fortsatt var mulighet for å ta kontrollen på denne uønskede utviklingen.

Til slutt var det åpent ord for publikum.

Odd-Erik 10

Odd-Erik Helgesen

Norges Miljøvernforbund

Se gjerne også:

Robert F. Kennedy JR advarte mot 5G og falske-medier!

Coronavirus, elektrostress, 5G og Telenor!

Lærerprofesjonens etiske råd ønsker å stoppe WiFi i barnehager og skoler!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s